Opleidingen

Di-vers Beauty is een erkend leerbedrijf

Werken in de beauty business is iets dat je aanspreekt? Dan is kennis van zaken o zo belangrijk.

Goede technieken aanleren, hygiënische kennis op hoog niveau (voor uw en onze veiligheid), omgang met klanten, dit en nog meer komt aan de orde bij het volgen van een gedegen opleiding tot nagelstyliste of wimperextensions specialiste.
Andrea is gaarne bereid met u een afspraak te maken over een doelgerichte opleiding. De opleiding tot nagelstyliste of wimper extensions specialiste wordt zo veel mogelijk op uw persoonlijke wensen ingericht.
Wel zo prettig als het om een vak gaat waar persoonlijk contact heel belangrijk is.

Goed gediplomeerde schoonheidsspecialisten zijn van groot belang.
Voorkomen moet worden dat ongediplomeerden zonder enige opleiding uw nagels gaan behandelen of bij u wimperextensions aanbrengen. Als met onjuiste gereedschappen aan de gang wordt gegaan en dit gedaan wordt zonder inzicht te hebben in gezondheids-technische zaken die van belang kunnen zijn voor de te kiezen materialen en methodes is het risico aanwezig op schade aan uw tere huid, de ogen, de nagels en meer.

di-vers beauty wimperstyliste

Wimperstyliste

Erkende opleiding wimperstyliste

De opleiding 3D-6D wimperextensions neemt één volle dag in beslag en wordt gegeven in onze gezellige salon te Zaandam. Deze opleiding is alleen toegankelijk voor ervaren wimperstylisten.

Meer informatie

opleiding nagelstyliste

Nagelstyliste

All-round cursus

Met een opleiding bij Salon Di-Vers ben je volledig in staat om jezelf als nagelstyliste te vestigen. Nagelstyliste is een vrij beroep dus om dit uit te oefenen heb je geen peperdure en langdurige opleiding nodig.

Meer informatie

Erkend leerbedrijf

Voordelen Di-vers Beauty:

  • Heeft jarenlange ervaring in het geven van professionele opleidingen
  • Geeft een officieel certificaat na het succesvol afronden van de opleiding
  • Werkt 1 op 1 dus alle aandacht op jouw training
  • Staat ook na het afronden van de opleiding voor jou klaar met begeleiding en nazorg
  • Staat in direct contact met de fabrikant en informeert alle oud-cursisten omtrent de nieuwste ontwikkelingen en producten
  • Wij zijn een oficieel erkend leerbedrijf, wel zo vertrouwd!