Gezichtsbehandelingen

Diverse gezichtsbehandelingen geheel afgestemd op jouw wensen

Gezichtsbehandeling bij Di-vers Beauty, kunt u genieten van diverse gezichtsbehandelingen. Deze hebben we met veel zorg en expertise samengesteld, omdat ieder persoon uniek is, is elke behandeling bij Di-vers Beauty toch verschillend en aan u aangepast. Samen kijken we welke behandelmethode goed bij uw wensen past en met onze deskundigheid zorgen wij dat het beste resultaat wordt bereikt.

Ontspanning, rust en verzorging staan voorop. Verwen jezelf schoonheidssalon bijvoorbeeld met een basis gezichtsbehandeling, anti-aging of huidverbetering. Of geef je lichaam de nodige massage of anti cellulitis behandeling met een bindweefsel massage. Je zult er geen spijt van krijgen.
Wij werken met hoogwaardige producten van Jean Klébert, BM Gycolic Plus, Dermo28 en 2B Beauty. Ontspanning, rust en verzorging staan voorop. Verwen uzelf met een van de onderstaande gezichtsbehandelingen.

gezichtsbehandeling
gezichtsbehandeling
gezichtsbehandeling

2B Bio Peeling

De term Bio Peeling betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering.

Lees meer

Dermo28

Optimale celvernieuwing elke 28 dagen.
De nieuwste generatie fruitzuren.
Breng de huid in de juiste pH waarde.
Uniek: Herstel & Peeling in 1.


Ma
13:00-18:00
Di
9:00-18:00
Wo
9:00-18:00
Do
9:00-21:00
Vr
9:00-18:00
Za
10:00-17:00
Zo
gesloten

Prijzen

Behandeling + intake (90min)€71,50
Standaard behandeling (60min)€63,50
Extra behandeling (80min)€75,00
Luxe behandeling (90min)€79,50
Anti-agingbehandeling (80min)€92,00
Gezichtsbehandeling + Bindweefselmassage (90min)€90,00
Gezichtsbehandeling + Shiatsumassage (90min)€80,00
Gezichtsbehandeling (60min) + T-shape gezicht (30min)
(Augustus actie: €75,-)
€90,00
Mannenbehandeling
45min: €48,50 | 60min: €60,00 | 80min: €71,50
Jongeren tot 21
45min: €41,50 | 60min: €50,00

Afspraak

Spaar voor €5 korting

Voor onze trouwe klanten heeft Di-Vers Beauty de afsprakenkaart geïntroduceerd. Met elke 5 afspraken voor een nagelbehandeling wordt € 5 korting verdiend. Mooi meegenomen dus!

2B Biopeeling

Ontdek de magie van de 2B bio-peeling!

Wat is Biopeeling?

De term Bio Peeling is geen merknaam, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocyten) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!Welke resultaten kan men verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn gladder en pigmentatievlekken verminderd. Een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.Welke resultaten kan men verwachten?

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, van blanke tot donkere huid, op het gezicht of lichaam, als regelmatige behandeling en goede oppepper voor de (zelfs zéér gevoelige) huid.

In samenwerking met chirurg: voor en na een ingreep ter verbetering van de conditie van het weefsel. Hierdoor is minder kans op ontstekingen en geeft een mooiere/ snellere genezing.

Behandeling

Een wekelijkse verzorging gedurende een maand ( 3 maal binnen 14 dagen ). Ideaal zijn twee kuren per jaar.

Let op: Wij streven met de (kuur) behandelingen van 2B bio peeling naar perfectie! Wanneer u een kuur afspreekt, bent u verplicht hierbij de producten af te nemen voor een perfect resultaat!

Effecten Biopeeling:

  • Acné, vette huid met grove poriën
  • Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, vitiligo
  • Littekens, verbeteren keloïd weefsels, striae
  • Rimpels, verouderde/ verslapte huid
  • Eczeem, rosacea, psoriasis
  • Vochtarme huid, mila
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Ingegroeide haren
  • Mislukte permanente make-up