Project omschrijving

Wimpers

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Wimpers

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Natuurlijke schoonheid accentueren

Zelfbewuste vrouwen dragen vaak wimperverlenging om de uitstraling te perfectioneren. De ogen worden daarmee uitgesproken uitdrukkingsvol. Salon Di-Vers gebruikt heeft gekozen voor het merk Neicha, vertrouwd merk op dit gebied.

Je kunt naar eigen keuze kiezen voor korte, middel of lange wimperverlenging en de nieuwe 3D techniek.
Met een wimperverlenging kun je zwemmen, sporten,douchen enz. De wimperverlenging blijft gegarandeerd wekenlang zitten. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Wimperverlenging is niet te onderscheiden van je natuurlijke wimpers.

Wimperextensions

Natuurlijke schoonheid accentueren

Wimper extensions zijn synthetische wimpers die een op een aan de eigen wimpers worden gehecht om de schoonheid van het eigen oog te accentueren. Het is een semi-permanent proces dat resulteert is een mooie, welige en toch natuurlijke verlenging van de eigen wimper.

3D, 6D & 9D Wimpers

Voor een voller effect

3D Wimper extensions zijn meerdere wimperhaartjes op een plek waardoor een nog voller effect wordt bereikt. De wimperhaartjes worden met een semi permanente lijm op je natuurlijke wimpers bevestigd en geven je ogen daarmee een compleet nieuwe uitstraling.

Lash 4 Lash

Haartje voor haartje

Lash4Lash is een nieuwe techniek waarbij elk wimperhaartje afzonderlijk wordt aangebracht. Als aanvulling op de eigen wimpers worden haartjes aangebracht waardoor de eigen, natuurlijke wimpers waar nodig worden aangevuld.

Opleiding Wimpersstyliste

Wil je zelf wimperstyliste worden en zoek je de persoonlijke opleiding die bij jou past?
Klik dan hier voor de weg daar naartoe.

Meer informatie over onze opleidingen
Maak nu een afspraak
Cadeaubon & massages
Naar onze webwinkel

Openingstijden

MA
9:00 – 17:00
DI
9:00 – 18:00
WO
9:00 – 18:00
DO
9:00 – 21:00
VR
9:00 – 18:00
ZA
10:00 – 17:00
ZO
gesloten