Project omschrijving

Play Skin Gezichtsbehandeling

MAAK EEN AFSPRAAK

Play Skin Gezichtsbehandeling

MAAK EEN AFSPRAAK

Play skin® Hydrogelmasker: anti-verouderingsbehandeling geactiveerd vanaf je smartphone

Play skin® is een hydrogelmasker dat geactiveerd wordt door de microstroompjes van de smartphone waardoor de gezichtshuid binnen 10 minuten wordt vernieuwd.

Het enige je wat hoeft te doen is de “Play skin®” app te downloaden op je smartphone, twee elektrodes aan te sluiten op het masker dat op het gezicht is aanbracht en hem aan te sluiten op de smartphone. Al na tien minuten ziet de huid er gelijk jonger, strakker en stralender uit.

  • Strakke gezichtspieren
  • Betere zuurstoftoevoer
  • Gelijk een zachtere huid
  • Direct liftend effect

Play skin® Hydrogelmasker

Play skin® is een hydrogelmasker dat geactiveerd wordt door de microstroompjes van de smartphone waardoor de gezichtshuid binnen 10 minuten wordt vernieuwd.
Het enige wat je hoeft te doen is de “Play skin®” app te downloaden op je smartphone, twee elektrodes aan te sluiten op het masker dat op het gezicht is aanbracht en hem aan te sluiten op de smartphone. Al na tien minuten ziet de huid er gelijk jonger, strakker en stralender uit.

Wat zit er in het Play skin® masker?

Het masker playskin is op basis van de Camelia Sinensis voor een stimulerend effect, hyaluronzuur voor een straktrekkend effect en co-enzym Q10 als natuurlijk antioxidant.

Camelia Sinensis
Is groene thee, dat wil zeggen de thee voordat deze gedroogd wordt. In deze vorm bevat de plant veel antioxidanten als flavonoïden, vitaminen en polyphenolen die actief de veroudering van de huid tegengaan.

Hyaluronzuur
Is het fundamentele bestanddeel van onze huid, onze natuurlijke vochtinbrenger die zorgt voor de stevigheid. Jammer genoeg wordt de bestanddeel in de loop van de jaren minder en moet van buitenaf worden aangevuld.

Co-Enzym Q10
zit in alle cellen van ons lichaam, vooral in het hart. Het is onze natuurlijke antioxidant en vecht, vooral in onze huid, tegen de peroxides die het collageen en de elasticiteit beschadigen. Ook dit natuurlijke bestanddeel wordt minder als we ouder worden en moet worden aangevuld.

Waarom werkt het?

De zeer zwakke microstroompjes, die door de batterij van de smartphone worden afgegeven, zijn niet-invasief en niet-waarneembaar, en voeren twee acties uit:

  • ze polariseren de celmembranen van de huid;
  • zorgen ervoor dat de functionele bestanddelen in het masker kunnen doordringen.
Maak nu een afspraak
Cadeaubon & massages
Naar onze webwinkel

Openingstijden

MA
9:00 – 17:00
DI
9:00 – 18:00
WO
9:00 – 18:00
DO
9:00 – 21:00
VR
9:00 – 18:00
ZA
10:00 – 17:00
ZO
gesloten