Project omschrijving

Nagelstudio

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Nagelstudio

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Andrea is sinds 1999 actief als gediplomeerd nagelstyliste. Nagelstyliste van het oude stempel, wat zo veel betekent als werken met kwaliteitsproducten en aandacht voor de client. Geen onnodig ‘geweld’ op uw kostbare nagels loslaten omdat dit vaak onnodig schade aanricht. Geen half uur job en weer buiten maar juist zo veel tijd nemen als nodig om uw nagels de behandeling te geven die nodig is. Materialen die ik gebruik dienen van uitstekende kwaliteit te zijn, dus grote vakmerken als Creative, ez flow, lbd zijn standaard. Eenmaal vergaarde kennis veroudert, de markt verandert dus via beursbezoek en vakbladen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, technieken, materialen en mogelijkheden.

Nagelsopmaak

Nagels kunnen op uiteenlopende wijze worden ‘opgemaakt’. Andrea’s artisticiteit kent geen grenzen. Van French manicure tot nailart in optima forma. Heeft u zelf een ontwerp, een idee dan werkt Andrea dat voor u uit.

“Imagination is the only limitation of nail art.”

Hygiëne

Hygiëne is in mijn ogen heel belangrijk, daarom een eigen persoonlijke vijlenset die uitsluitend voor jouw nagels wordt gebruikt. Om kruisbesmetting zoals schimmels te voorkomen worden de vijlen hygiënisch opgeborgen in een doos.

Acrylaat-allergie

In Gel en Acryl zit een acrylaat. Heb je een allergie ? Dan bieden wij toch de oplossing om toch met mooie nagels de deur uit te gaan.
Wij hebben een Gel die mooi en stevig zit, en je zeker 3 weken plezier gaat geven.
Vraag naar de mogelijkheden.

Op afspraak

Andrea werkt op afspraak omdat voor elke behandeling voldoende tijd wordt genomen. Op afspraak werken houdt ook in dat niet nagekomen afspraken in rekening worden gebracht. Maar als u langs komt en er is plaats dan wordt u ook direct geholpen.

Gelnagels

Als versiering of bescherming

Kan met of zonder tip verlenging. Op de natuurlijke nagel kan ook een versteviging aangebracht, zodat de natuurlijke nagel de kans krijgt om te groeien zonder in te scheuren of af te breken.

Dit kan ook eventueel met een mooie kleur gel, wel genaamd chellak of gelpolish. Na 2 -3 weken zal de uitgroei moeten worden bijgewerkt ofwel opgevuld. Gel wordt uitgehard dmv een UV lamp.

Acrylnagels

Stevige bescherming

Kan ook als versteviging zo ook als een verlenging met sjabloon of tip.

Het uithardingsproces verloopt anders dan met Gel. Acryl hardt binnen enkele seconden uit met zuurstof en is iets harder en wordt vaak als steviger ervaren, doordat de liquid en acryl zich stevig vastzuigt aan de nagelplaat.

Ook met Acryl is het aan te raden op tijd dus met 2 -3 weken te laten bijwerken, om zo lifting (loslaten) te voorkomen.

Opleiding Nagelstyliste

Wil je zelf nagelstyliste worden en
zoek je de persoonlijke opleiding die bij jou past?

Klik dan hier voor de weg daar naartoe.

Meer info over onze opleidingen
Maak nu een afspraak
Cadeaubon & massages
Naar onze webwinkel

Openingstijden

MA
9:00 – 17:00
DI
9:00 – 18:00
WO
9:00 – 18:00
DO
9:00 – 21:00
VR
9:00 – 18:00
ZA
10:00 – 17:00
ZO
gesloten