Project omschrijving

Medische pedicure

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Medische pedicure

MAAK EEN AFSPRAAK
BEKIJK TARIEVEN

Met mijn specialisme als medisch pedicure, ben ik vooral bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Afhankelijk van de klachten van de cliënt voer ik ook passende specialistische behandeling uit. Tijdens de behandeling gebruik ik de juiste technieken, materialen en pas de juiste werk volgorde aan. Soms moeten locaties aan de voet drukvrij gelegd worden met een anti-druktechniek. Ook kun je bij mij terecht voor nagel reparaties. Denk aan een nagel die los is of zelf weg is. Daar kan ik ook in veel instanties een nieuwe nagel bouwen. Ik plaats regelmatige nagelbeugels, om een ingroeiend nagel te verhelpen.

“Gun jouw voeten regelmatig een bezoek aan de pedicure. Je kunt daarmee klachten verminderen en problemen voorkomen.”

Medische pedicure specialisme

Ik ben op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Als medisch pedicure weet ik wanneer iemand moet doorverwijzen naar andere disciplines.

Als medische pedicure specialist voldoe ik aan de strenge eisen en ik ben vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden word ik en de andere pedicures continu bijgeschoold. Jouw voeten zijn bij Di-vers Beauty in goede handen. Naast deze registratie bij het KRP ben ik en onze pedicures ook getoetst en lid van ProVoet, brancheorganisatie voor pedicures.

Maak nu een afspraak
Cadeaubon & massages
Naar onze webwinkel

Openingstijden

MA
9:00 – 17:00
DI
9:00 – 18:00
WO
9:00 – 18:00
DO
9:00 – 21:00
VR
9:00 – 18:00
ZA
10:00 – 17:00
ZO
gesloten