Cryolipolyse behandeling met de body wizard duo

Cryolipolyse behandeling met de body wizard duo

Een gebalanceerd dieet zorgt ervoor dat we ons fitter voelen, overtollige kilo's verliezen en er beter uitzien. Maar er bestaat tot op de dag van vandaag, geen enkel dieet dat in staat is om ons plaatselijk af te laten vallen. De meesten onder ons, hebben te kampen met vetophopingen in specifieke zones waar we dan ook graag blijvend van verlost zouden willen worden. De gloednieuwe cryolipolyse behandeling, helpt je met afslanken waar jij dat wilt!

Wat is een cryolipolyse behandeling?

Cryolipolyse of "freezesculpting" is de techniek van vet verwijderen door de vetlagen bloot te stellen aan hevige koude, vergelijkbaar met het gebruik van een icepack om overbelaste spieren te laten herstellen.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Freezesculpting wordt in de praktijk toegepast door de handstukken van een hoog innovatieve machine, de zogenaamde Body-wizard duo, op de te behandelen zones aan te brengen. Al bij een temperatuur van 4 graden Celsius, gaan vetcellen over tot kristallisering. In de weken volgend op de behandeling, worden de gekoelde vetcellen op natuurlijke wijze uit je lichaam afgevoerd.

De speciaal uitgeruste Body-wizard duo stoel, staat toe om twee personen tegelijkertijd te behandelen binnen een tijdspanne van ongeveer 1 uur. De stoelen zijn uiterst comfortabel waardoor je gezellig je favoriete tijdschrift kunt lezen gedurende de sessie. Voor de gemiddelde persoon volstaan 3 behandelingen, met een rustpauze van 8 tot 12 weken tussen iedere behandeling. Nadien wordt er 1 keer per jaar een onderhoudsbehandeling aangeraden.

Cryolipolyse behandeling Di Vers Beauty Zaandam

Wat zijn de voordelen van afslanken op basis van freezesculpting?

  • Werkt voor verschillende zones: Wil je graag bevrijd worden van je love handles, droom je van slankere bovenbenen of heb je juist te dikke armen of overbodig vet op je kin? Eender welke zone kan onder handen genomen worden door de Body-wizard duo. Meerdere gebieden terzelfdertijd aanpakken, is eveneens mogelijk.
  • Geen dieet of sport meer nodig: Zeg maar vaarwel tegen proteïneshakes, jezelf uithongeren of tientallen kilometers lopen. De cryolipolyse methode maakt direct komaf met vet, precies daar waar jij het nodig acht.
  • Natuurlijke behandeling: Freezesculpting is geen operatieve ingreep en een herstelperiode is dus ook niet nodig. De sessies zijn bovendien volkomen pijnloos.
  • Medisch verantwoord: Deze vernieuwende techniek van vet verwijderen is getest en goedgekeurd door hooggeschoolde dokters.
  • Uitstekend rendement: Elke cryolipolyse behandeling leidt tot een gemiddelde vetafname van maar liefst 20%! De vrijgekomen vetcellen dienen logischerwijze nog wel uit het lichaam verwijderd te worden, waardoor de eerste resultaten na ongeveer 3 weken zichtbaar zijn.
  • Blijvende resultaten: Dit is ongetwijfeld het ALLERbelangrijkste voor jou! Deze afslankmethode garandeert je dat ongewenste vetophopingen voorgoed wegblijven.

Ben jij reeds enige tijd op zoek naar die ene doeltreffende behandeling om hardnekkige vetlagen op permanente wijze uit je lichaam te verbannen? Laat je verrassen door de cryolipolyse behandeling met de body-wizard duo!

Deel dit verhaal!

Recente berichten